Spelet om Farsta Strand

Helgen den 28-29 november 2009 genomfördes Spelet om Farsta Strand. Sammanlagt deltog 24 personer i spelet antingen som spelare, observatörer, experter eller rapportörer. Som spelare deltog 16 hyresgäster boende hos Familjebostäder i Farsta Strand.

 

Syftet med spelet var att ta fram idéer och förslag på projekt att genomföra som skulle gynna de boende i Familjebostäders hus på Brunskogsbacken, Nordmarksvägen och Ullerudsbacken. I detta område finns ca 1200 hushåll. Den lokala föreningen HUT i Farsta Strand hade även avsatt 20 000 kr till de vinnande förslagen. (HUT står för Hållbar Utveckling Tillsammans). I summering som du kan ladda ner presenteras de 4 vinnande förslagen samt de 40 idéer som ledde fram till dem.

PRESENTATION AV MILJÖVÄRDEN YLVA BERRY

SPELET PÅ 50 BILDER

FOKUSOMRÅDE FÖR SPELET

FAKTA OM SPELET

PLATS
Magelungsskolan, Farsta Strand
DATUM
28-29 nov 2009
VÄRD
Hyresgästföreningen
SYFTE
Få fram förslag på projekt att genomföra i bostadsområdet
SPELARE
16 hyresgäster från området
SPELLEDARE
Andreas Sidkvist
SAKKUNNIGA
Anställda från Familjebostäder
FOKUSOMRÅDE
Brunskogsbacken, Nordmarksvägen och Ullerudsbacken

Spelet om Farsta Strand i samarbete med